Boeken op ereader zetten sony

/ 06.03.2019 / Redmer

Veel e-readers hebben een sleuf voor een micro sd-geheugenkaart. Je ziet dan gemakkelijk welke boeken er wel of niet op de e-reader staan. Als je bij een online boekwinkel een e-book met drm-beveiliging koopt, kun je na betaling een bestandje met de extensie.

Om spam te voorkomen, kun je alleen boeken op de Kindle ontvangen vanaf goedgekeurde e-mailadressen. Vervolgens kun je de boeken slepen en neerzetten op het pictogram eReader in je lijst met boekenplanken. Klik nu op 'Download e-book'. Het programma geeft je ook de mogelijkheid om bestandsformaten aan te passen. Het e-book is nu gekoppeld aan je gebruikersnaam en verschijnt in ADE op je boekenplank.

Check daarvoor de gebruiksaanwijzing. Verder is een wifi-verbinding vereist.

Boeken overzetten die je aangeschaft hebt in de Kobo Shop Boeken die je van Kobo hebt gekocht verschijnen in je Bibliotheek op het moment dat je je aanmeldt met je bestaande Kobo-account in boeken op ereader zetten sony nieuwe Kobo eReader. Als je bij een online boekwinkel een e-book met drm-beveiliging koopt, kun je na betaling een bestandje met de extensie. E-books op je e-reader zetten Lezen op een e-reader, boeken op ereader zetten sony. Bekijk hoe je epub-bestanden kunt lezen op je Kindle e-reader.

Boeken kopen vanaf de e-reader Met de e-readers van Kobo en Amazon is het mogelijk om boeken direct vanaf de e-reader aan te schaffen.

  • Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Het programma geeft je ook de mogelijkheid om bestandsformaten aan te passen.
  • Heb je een Sony e-reader? Zet de gewenste boeken vanaf de computer in deze map.

Via een usb-kabel

Let goed op de juiste richting van de kaart. Om deze boeken op je e-reader te zetten heb je het programma 'Adobe Digital Editions' nodig. Kies de gewenste map op de e-reader waar je het e-book naar wil exporteren en kies Exporteren. Zet de e-reader aan. Open de e-books via de menu-optie Send-to-PocketBook Via Calibre Het gratis programma Calibre  helpt je om je digitale boeken te ordenen. Lees-apps voor tablets en smartphones.

Maak een map op je computer en noem deze iets zoals "Boeken.

  • Niet alle PocketBooks hebben deze mogelijkheid.
  • Nu opent automatisch 'Mijn Boekenplank'.

Om boeken te lenen bij de bieb heb je Adobe Digital Editions nodig. Leen het e-book Klik op de oranje button 'Leen e-book'. Ga in de Dropbox-app op de e-reader naar het e-book dat je wilt kopiren, druk op het pijltje rechts van dit bestand en kies voor Exporteren. Sluit de e-reader aan op de computer via de meegeleverde mini- of micro-usb-kabel. De werkwijze is voor beide hetzelfde, boeken op ereader zetten sony.

Na installatie van de Dropbox-app kun je e-books via Dropbox overzetten naar de e-reader. Of ga na in welke map eventuele meegeleverde boeken staan. Om deze boeken op je e-reader te zetten heb je het programma 'Adobe Digital Editions' nodig.

Je e-book wordt nu gekopieerd naar je e-reader. Via e-mail Bij een aantal e-readers die over wifi beschikken kun je via e-mail boeken naar de e-reader boeken op ereader zetten sony. Je e-reader sneller maken. Kies de gewenste map op de e-reader waar je het e-book naar wil exporteren en kies Exporteren. Via een usb-kabel De makkelijkste manier om boeken van de computer op een e-reader te zetten is via een micro-usb-kabel?

E-books op je e-reader zetten

Als je een gebruikersnaam hebt aangemaakt, kun je het. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Als je boeken hebt op je oude eReader die je hebt toegevoegd met behulp van Adobe Digital Editions, moet je die ook kopiëren naar je nieuwe eReader.

Een 'grote' sd-kaart waar de kleine micro sd in past. De nieuwe boeken moeten in dezelfde wat mogen katten eten worden gezet. Open het e-book met Adobe Digital Editions Er verschijnt een pop-up venster met de vraag hoe het bestand geopend moet worden.

Je ziet dan gemakkelijk welke boeken er wel of niet op de e-reader staan. Log op de computer in op Amazon. Om de e-books van de online Bibliotheek op je e-reader te zetten, moet je nog een aantal stappen doorlopen! Boeken zonder kopieerbeveiliging drm kun je met het gratis programma Calibre omzetten, boeken op ereader zetten sony. Stuur documenten naar het hier genoemde e-mailadres om ze op de Kindle te zetten. Verbind de Kindle met wifi.

Lezen op een e-reader

Je ziet nu een overzicht van gedownloade e-books. Of ga na in welke map eventuele meegeleverde boeken staan. Zo kun je onder andere pdf-bestanden beter leesbaar maken voor op de e-reader.

Selecteer een e-book op onze website? E-books, wat mag je ermee. Nieuwste artikelen Kobo Forma. Ontkoppel je oude eReader van de computer.

Andere: