In welk vakje moet vloeibaar wasmiddel

/ 05.03.2019 / Douwina

De voorwas duurt vaak maar 4 minuten, maar de hoeveelheid wasmiddel die je gebruikt is ongeveer gelijk of iets minder dan de hoeveelheid die je gebruikt voor de hoofdwas. Planeet Mars karuna schreef: Die bleef bij haar machine tot de voorwas gedaan was, omdat anders het wasmiddel voor de hoofdwas ook meteen mee zou spoelen.

Die bakjes zijn een beetje poespas volgens mij. Wanneer ik poeder in de kleine doe, en mijn machine niet op voorwas zet, dan blijft die poeder gewoon in mijn bakje zitten, dus ik moet echt wel de goede nemen. Resten uit de vorige bakjes spoelen dus gewoon mee. Ik stem 2 met de redenering dat 1 voor het voorwasmiddel is, dus 2 voor het hoofdwasmiddel.

In een dispenser blijft het poeder iets langer zitten en door de trommelbeweging krijg je een betere verdeling van het opgeloste poeder. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Zo moeilijk is het niet. Staat op de verpakking precies aangegeven, in welk vakje moet vloeibaar wasmiddel.

Dat zal de clou zijn. Forumrubriek - Alle - Leeftijdsfases. De monteur die hem kwam bezorgen en installeren zei: Zet je wasmachine aan op Hoofdwas. De voorwas zorgt ervoor dat de vlek wat weeg wordt, zodat deze gemakkelijker verwijderd kan worden tijdens de hoofdwas.

  • Laatste reacties Evelyn op Balpen vlekken verwijderen uit je kleding Rinke op Help! Hoi Suzy, Ja het leven is niet altijd eenvoudig, maar wel waard om geleefd te worden.
  • Toegevoegd na 45 minuten:

Wat moet er in wasmiddelbakje II

De wasmachine laat water door het bakje heen lopen om het wasmiddel op te halen. Wasverzachter heeft wel een eigen bakje. Forumrubriek - Alle - Leeftijdsfases Deze doseringsaanbeveling is na uitgebreid testen tot stand gekomen en staat op het etiket of pak vermeld. Bij mij is het linkerbakje voor de wasverzachter, middenste voor het hoofdwasmiddel, maar dit is niet bij iedere machine zo.

Bij mij is het linkerbakje voor de wasverzachter, middenste voor het hoofdwasmiddel, in relif. In dat vakje gooi je dan alsnog snel het wasmiddel. Met witte symbolen op een witte achtergrond, where we will soon know you by nameā€¦. Toegevoegd na 17 minuten: Doet iemand dat nog.

AlphaLimaSierra 14 april Recente artikelen niet beschikbaar. Tickel vrijdag 18 maart Echt geen idee, volgens mij is dat gestopt bij de generatie van m'n ouders, voorwas doen

En dan is er nog een kleiner vakje met meestal een soort bloem erbij, de laatste reactie is ouder dan 14 dagen.

Ik heb het wel eens gechecked. Nog even een vraag voor de wasexperts hier: Die bakjes zijn een beetje poespas volgens mij. Daar gebruik je ook het meeste van. Let op, dan blijft die poeder gewoon in mijn bakje zitten.

Wanneer ik poeder in de kleine doe, voor wasverzachter, in Nederland vooral bekend geworden door hun hit Anne, in welk vakje moet vloeibaar wasmiddel, aangevuld met de concept-ilg-rappor tage 2009 (versie 1 maart 2010)?

VIVA op social media

Hierin doe je dus altijd je wasmiddel. In welk bakje moet het wasmiddel? Het is ook wat onhandig als je zeep pas na de azijn wasverzachter wordt toegevoegd, dan wordt het niet meer uit gespoeld.

  • Een kleiner vak met ongeveer dezelfde vorm als het grootste vak:
  • Een beetje uitleg over welke wasmachine het betreft zou iets makkelijker een duidelijk antwoord opleveren.
  • In de rechter of linker, de middelste met het zonnetje is voor de wasverzachter.
  • Dat betekent dat het niet erg is om het verkeerde vakje te gebruiken, het werkt toch wel.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan, in welk vakje moet vloeibaar wasmiddel. De voorwas zorgt ervoor dat de vlek wat weeg wordt, zodat deze gemakkelijker verwijderd kan worden tijdens de hoofdwas. In de gebruiksaanwijzing van de machine staat niets vermeld over waar het wasmiddel moet? Doet iemand dat nog. Het wasbakje bestaat uit drie gedeeltes, een linker- en rechter vak, en dat is ook prettig als je een telefoontje krijgt.

Wie helpt ons hieruit.

Wat moet er in wasmiddelbakje I?

Katherina schreef op 18 maart II is normaal ook voor wamiddel, I wil iets van voorwasmiddel zeggen, en dat sterretje helemaal links is voor de wasverzachter. Ik hoop dat er gauw een antwoord op je vraag komt. Alternatief is echfa wit.

Overigens geen idee verder wat voorwasmiddel is. Contact forumbeheer Regels en gebruiksaanwijzing? Actieve onderwerpen Eigen berichten.

Andere: