Auto trilt bij achteruit rijden

/ 06.01.2019 / Zion

Een te hoge bandenspanning kan leiden tot trillingen. Populaire vragen in deze categorie.

Dit vinden wij jammer, want autoweek. Deze kan je vinden door als je de trilling hoort te drukken op verschillende plekken waar het geluid vandaan komt. Forumlijst Discussielijst Nieuwe discussie.

Alleen wat mij nu op viel is dat de velgen die toen voor zaten nu achter zitten. Automaat trilt bij voet op rem in D door EmielW » za maart 29, 7:

Ah, vandaar de naam -master. Als je de trilling niet aan het stuur voelt dan kan het aan je aandrijfas liggen! Nu zit ik ook gelijk met een vraag. Maar ik was toch niet van plan daar ooit nog heen te gaan Terence Sorry niet aan gedacht! Exact hetzelfde probleem heb ik met een VW Passat, auto trilt bij achteruit rijden.

Zelfs het verversen van remolie schrijft BMW het gebruik van de computer voor. Ik ben bij mij vertrouwde bandenboer geweest.

Eigenlijk is het de laatste km pas raak, het begint met een paar nieuwe blokken en schijven voor en de auto begint te trillen met remmen, dit was overigens de eerte keer dat de auto bij een andere garage in onderhoud ging.

Probleem kan echter ook in de banden zitten die wat onrond zijn geraakt. Is er hier iemand die misschien een antwoord heeft op mijn probleem want ondertussen heb ik in 2 maanden tijd duizenden euros uitgegeven maar problemen nemen alleen maar toe.

Als je daar binnenkomt en je zegt: Meest recente berichten De nieuwe Volvo S60 Polestar en V60 Polestar Volkswagen diesel schandaal Zelf uw remblokken vervangen en geld besparen Remschijven vervangen in 9 stappen uitgelegd Remvloeistof vervangen — een doe het zelf klus? Er gaat een lange as van de versnellingsbak naar de achterwielen van de auto.

Maar ik meen mij te herinneren dat je de centreerringen kunt controleren als de wielen er af zijn. In veel gevallen zijn het dus de wielen die op enige manier de boosdoener zijn wanneer uw auto trilt.

Als de velg niet meer gericht kan worden, auto trilt bij achteruit rijden, zit helaas maar een optie auto trilt bij achteruit rijden De veren zijn niet sterk genoeg om het tweede deel van het vliegwiel soepel het eerste deel dat op de krukas zit te laten volgen. Zal hier eens kontakt mee gaan opnemen. Tussendoor zijn ook de reactiearm rubbers voor vervangen.

Ontvang het laatste autonieuws of test zelf auto's Inschrijven.

Schakel de hulp van een specialist in als uw auto trilt tijdens het rijden

Een hoge trilling is makkelijker te vinden. Nu twijfel ik alleen een beetje wat te doen twee bandjes is het goedkoopste maar de huidige velgen beginnen wel wat aftenbladeren.

Quote wibi Als balanceren al kort geleden is verdenk ik de fuseekogels.

Gemeten slingering is 0,11 mm dit is slechts gouden leeuw voorschoten kerst buiten de tolerantie. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag, auto trilt bij achteruit rijden. Als je ze kunt bewegen is het tijd om ze te vervangen.

Opgelost met hele dunne centreerringen erstussen. En of dat ze daar voor mij even naar willen kijken.

Voorkom hoge reparatiekosten en ernstige problemen

Trillen bij het rijden: Precies zo als u dat misschien ook in de file zou doen. Ik heb mijn BMW specialist gewezen op een document van bmw waarin vermeld word over automaatproblemen hierkomt het op neer dat de automaat opnieuw moet worden geprogameerd wegens klachten van trillen bmw noemt het wasbord effect?? Bedrijven die de as kunnen balanceren heb ik ook al even opgezocht.

Nu is mijn vraag is dit een kwestie van balanceren of zou het toch van de motor komen. Draagarmrubbers van de voorste draagarmen zijn vervangen. Denk aan je surround systeem. Kijk ook even de functie van de remklauwen na. Wat het is naar mijn gevoel meer de hele auto, auto trilt bij achteruit rijden.

Speur daarom altijd de oorzaak van trillingen op en verhelp de problemen. Maar misschien is het na het lezen van deze blog ook zo dat u toch een garage nodig zult hebben! Moet eerst tijd vinden om de as bloot te leggen en steunlager auto trilt bij achteruit rijden bekijken. Als het stuur trilt betreft het de voorwielen of 1 voorwielals je het in je stoel voelt hele auto achter.

Zomerbanden zijn hiervoor gevoeliger dan winterbanden. Twijfelt u hierover, dan is het altijd een goed idee om uw garage of een andere specialist in te schakelen.

Ik kan me niet voorstellen dat een official dealer hier geen raad mee weet!!!

Weet jij het antwoord. Twijfelt u over de oorzaak waarom uw auto trilt, adviseren wij u eens een bezoek te brengen aan uw garage of aan de bandenspecialisten.

Conclusie is dat een achter band ook naar ze kloten is.

Andere: