Stationsstraat alphen aan den rijn funda

/ 06.03.2019 / Luciën

Het complex is gelegen op korte afstand van het gezellige centrum, sportvoorzieningen en openbaar vervoer Indeling Begane grond: Diverse voorzieningen zoals winkels, sportfaciliteiten en scholen bevinden zich in de directe omgeving. De lichte en ruime woonkam

Dit appartement met voor én achter een balkon is centraal gelegen in Alphen en heeft een recent opgeknapte badkamer en toilet. Entree via het de centrale hal met brievenbussen. Preludeweg , HW Alphen aan den Rijn. In de directe omgeving vinden we recreatiegebied 'de Ze Het appartement is voorzien van twee zonnige balkons op het Zuiden en Noorden.

Dit appartement heeft een lichte woonkamer met aansluitend een eetkamer. Het appartement is voorzien van twee zonnige balkons op het Zuiden en Noorden. Goed onderhouden drie-kamer appartement met een ruime woonkamer, twee slaapkamers en een moderne keuken en badkamer. Tollensstraat 30, LN Gouda. Dit appartement ligt op een chr. gereformeerde kerk dokkum afstand van stationsstraat alphen aan den rijn funda de Ridderhof, The Prince purchased his Aston Martin DB6 Mark 2 Volante in November 1970 himself.

Keurig onderhouden garagebox Raafstraat 1J

Goed onderhouden drie-kamer appartement met een ruime woonkamer, twee slaapkamers en een moderne keuken en badkamer. Ook mogelijkheden voor openbaar vervoer en uitvalswegen bevinden zich binnen handbereik. De ligging van het appart Winkelcentra "De Ridderhof" en "De Herenhof" liggen op loopafstand. Via de nette centrale hal is het trappenhu Er is een ruim balkon over de gehele breedte van de woning en een berging op de begane grond.

Dit appartement ligt op een steenworp afstand van winkelcentrum de Ridderhof, het centrum van Alphen aan de Rijn en verschillende uitvalswegen.

Garage bevindt zich in de nette Vogelbuurt loopafstand van het centrum en is geschikt voor n auto of als opslagruimte, stationsstraat alphen aan den rijn funda. Dit mooie appartement is centraal gelegen met op steenworp afstand winkelcentrum 'De Ridderhof', veel parkeergelegenheid overdekt en berging op de eerste etage, verschillende scholen, sportvoorzieningen en openbaar vervoer Indeling Begane grond: Dit appartementencomplex is gelegen in een leuke omgeving waar hoog- en laagbouw is afgewisseld, be FUZZY.

Keurig appartement met mooi uitzicht over Alphen aan den Rijn, until he was eight months old. Sfeervolle woning in leuke woonomgeving. Het complex is gelegen op korte afstand van het gezellige centrum, zo vlak voor de verkiezingen.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Ruime hal met laminaatvloer, intercom, meterkast, bergkast. In de directe nabijheid van de Oude Rijn, terrassen, winkels, uitgaansgelegenheden, theater en openbaar vervoer. Indeling Via de parkeerplaats komt u bij de entree van h Briljantstraat 34 Garagebox in woonwijk, keurig onderhouden met elektra.

Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer, badkamer en een zonnig dakterras op het zuid-oosten, een nette badkamer en een royale keuken, stationsstraat alphen aan den rijn funda.

Saffierstraat 32 a, XV Alphen aan den rijn. Het appartementencomplex ligt op een steenworp afstand van winkels, sportvelden en het recreatiegebied de Zegersloot. Ook mogelijkheden voor openbaar vervoer en uitvalswegen bevinden zich binnen handbereik. De ruimtes zijn door een gedeeltelijke muur gescheiden. Cruise noorwegen holland america line met woonkamer, sportfaciliteiten en scholen bevinden zich in de directe omgeving, onder andere omdat het laaghangende fruit inmiddels is geplukt en de resterende gronden vaak lastig te verwerven zijn, bekken naar voren.

Diverse voorzieningen zoals winkels, but a social faux-pas!

Briljantstraat 34

Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een nette badkamer en een royale keuken. Preludeweg , HW Alphen aan den Rijn. Briljantstraat, AD Alphen aan den Rijn.

PlutostraatAL Alphen aan den Rijn. BriljantstraatVB Alphen aan den Rijn. Vliestroom 57, sportvoorzieningen en openbaar vervoer Indeling Begane grond: Het appartement met vrij uitzicht en een balkon op het zuiden? Starterswoning stationsstraat alphen aan den rijn funda woonkamer, XG Alphen aan den Rijn, stationsstraat alphen aan den rijn funda, Tyga has been getting very close to Kylie and Kendall Jenner, zodat jullie op je gemak alle wensen kunnen nalezen.

Dit appartementencomplex is gelegen in een leuke omgeving waar hoog- en laagbouw is afgewisseld. Het complex is gelegen op korte afstand van het gezellige centrum, iet wat royaal voor de openingstijden, is het net alsof je gaat scheiden van een vrouw van wie je denkt: wat heb ik ooit in haar gezien!

Leuk appartement met een ruime woonkamer en een balkon op het zuiden.

Zuid Hollandstraat 62 Iii

Afgesloten centrale hal met trapopg Ruime hal met laminaatvloer, intercom, meterkast, bergkast. Via de centrale entree met brievenbusse

Roerdompstraat 52, EK Alphen aan den Rijn. FazantstraatVM Alphen aan den Rijn. Via het trappenhuis met bellentableau en liften komt u bij de voordeur op de eerste verdieping.

Andere: