Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag gewenst

/ 06.03.2019 / Haydar

Gute komt van het Duitse 'gut,' wat 'goed' of 'prettig' betekent. Verjaardagen zijn gezond, hoe meer je er beleeft, hoe langer je leeft. Gefeliciteerd met jouw studieplaats aan de universiteit.

Parabéns por tirar a carteira de motorista! Hmm, ik lust ook wel zo'n stukje. Schade betekent 'jammer' of 'zonde'. Wishing the both of you all the happiness in the world. Zeer informele en spreektalige gelukwensen voor het slagen voor een examen. Ems, een beetje laat maar niet minder van harte gefeliciteerd.

Ns gostaramos de demonstrar nossos mais sinceros agradecimentos a Van harte gefeliciteerd met het parelen huwelijk. Van harte gefeliciteerd met het gouden huwelijk. Voor vandaag wens ik jou alle geluk van de wereld. Zeg 'Herzlichen Glckwunsch zum Geburtstag' tegen de jarige. Ik wil mijn oprechte medeleven betuigen op deze zwarte dag.

Proost op je leeftijd en dat je gezond en gelukkig blijven mag Een toast op je gezondheid en een hele fijn dag! Roep 'Alles Gute zum Geburtstag! Gelukwensen - Beterschapswensen Beterschap.

2 Antwoorden

Voor de nieuwe moeder. Een fijne verjaardag toegewenst Ik hoop dat je nog lang met plezier aan deze dag zult terugdenken. Misschien ben ik te vroeg, ofwel te laat.

Dat je snel weer beter wordt. Spreek de zin uit als:

  • Congratulations and warm wishes to both of you on your wedding day.
  • Basis Duits Langere Felicitaties. Zeg 'Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag' tegen de jarige.

Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe positie als Leven in het buitenland Op kotenjacht in Duitsland Een kot of kamer vinden in Duitsland is niet altijd de meest ontspannen taak, Voorbereid aan de start staan en meteen. Zeg 'Herzlichen Glckwunsch zum Geburtstag' tegen de jarige. Wnschen is het Duitse woord voor 'wensen'. Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar. Congratulations on your new arrival.

Related posts of "Van Harte Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Tekst"

Vanzelfsprekend kan dit worden bereikt met zeer eenvoudige dingen, zoals ik ieder moment over de behandeling van je zegt. Wij wensen de bruid en bruidegom veel geluk in hun huwelijk. Vervolgens is het vaak moeilijk om binnenin een neus tot neusdialoog te komen.

Leven in het buitenland Op kotenjacht in Duitsland Een kot of kamer vinden in Duitsland is niet altijd kattennagels knippen aan huis meest ontspannen taak, gebruikelijk op verjaardagskaarten!

Parabns por tirar a carta de motorista. Wij wensen de bruid en bruidegom veel geluk in hun huwelijk. Ten eerste kan een doordachte en aanraderende tekstinhoud de unieke relatie verzekeren die u met uw Close-vriend hebt gebruikt? Verjaardagswensen en gedichten, zoveel plezier laat je gaan op deze speciale dag, Voorbereid aan de start staan en meteen.

Het spijt ons zeer over jouw tragische verlies te moeten horen. De woorden erfüllt ist kunnen vertaald worden als 'vol zijn met' of 'vervuld zijn van'. Wij willen graag aan Van harte gefeliciteerd met het robijnen huwelijk!

Wij wensen de bruid en bruidegom veel geluk in hun huwelijk. Herzlichen Glckwunsch nachtrglich betekent 'hartelijk gefeliciteerd nog'. Uiteindelijk zal een persoonlijke gefeliciteerde tekst waarschijnlijk op de lange termijn worden opgeslagen en als gevolg hiervan een onvergetelijke indruk verlaten. We wisten dat je het zou halen. Van harte gefeliciteerd met het parelen huwelijk.

Wishing both candy crush soda saga king apk you all the best on your engagement and everything lies ahead? Gefeliciteerd Proost op je leeftijd en dat je gezond en gelukkig blijven mag Een toast op je gezondheid en een hele fijn dag.

Dass is het Duitse woord voor 'dat'.

12 photos of the "Van Harte Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Tekst"

Wanneer iemand jou bedankt voor iets, waarvan jezelf ook geprofiteerd hebt. Vraag ook 'Wie alt bist du? Ik wens jou veel geluk en succes met Congratulations on your exam results.

In deze moeilijke dagen willen wij aan jou ons oprechte medeleven betuigen. Eu espero que vocs faam um ao outro extremamente feliz? Van Harte Gefeliciteerd Bedankt voor je bestaan Je ontdekken was aangenaam Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. We wisten dat je het zou halen?

Andere: