Wat te doen in parijs als het regent

/ 06.03.2019 / Darryl

Print E-mail Facebook Twitter Reddit. De spellen zijn ook te koop.

Een kerk is zoveel interessanter als je het verhaal of de geschiedenis achter het gebouw weet. Parijs heeft een aantal fijne warenhuizen met een metrostop voor de deur, of — in het geval van Galaries Lafayette — in de kelder.

Natuur en parken Last but not least … Parijs is prachtig als het regent … koop een paraplu en geniet! Zie hier een selectie van de leukste — grotendeels waterdichte — activiteiten in rainy Paris. Maak een boottocht op de Seine.

Wanneer wilt u op reis. Wat te doen in Parijs. Meer informatie over bijvoorbeeld kaartverkoop en opstappunten. Le Marais Paris Food Tour. Ok, het is misschien het leukst om de dierentuin te bezoeken als de zon volop schijnt en je in een shirtje met korte mouwen door de dierentuin in Parijs kunt lopen, van zichzelf of van andere honden?

Waarom is het een goede optie om te doen bij regen in Parijs? Volgens mij is het bij goed weer wel een heel andere ervaring.

Wat te doen in Parijs als het regent

De gids spreekt maar weinig Engels en heel snel Frans. Voordat je deze woorden hoort heb je waarschijnlijk de warme geur al tot je genomen. Het is een van de meest gezellige en warme plekjes in Parijs voor het drinken van een warme chocolademelk.

Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vergeet dan zeker geen stukje bûche te scoren. De spellen zijn ook te koop.

Een van de meest bijzondere en mooie kerken is de Sainte-Chapelle die je hier onder op de foto ziet. Hier is mijn uitgebreide artikel over de Batobus?

Hele leuke blog met leuke tips! Denk namelijk aan de bioscoop of aan de spectaculaire Moulin Rouge. Volgens mij is het bij goed weer wel een heel andere ervaring.

Geen lange wachtrijen

Parijs heeft echt ontzettend veel te bieden, en juist in de winter kan het zo romantisch en leuk zijn om naar Parijs te gaan. Île Saint Louis en Île de la Cité. Nu blijkt dit fenomeen zich zelfs naar Dendermonde te hebben verplaatst. Ga bijvoorbeeld een keer binnen in de mooie Eglise Saint-Germain-des-Prés , die verrassend kleurrijk is vanbinnen, maar momenteel wel in de stellingen staat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Een patisserie waar het verschil tussen een gebakje en een kunstwerk werkelijk niet te onderscheiden is. Het is er best romantisch als de zon schijnt en de bomen fris in bloei staan in de lente. En voordeel van regen: Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres.

E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw.

Wat te doen in Parijs bij regen

Dinercruise in bistrostijl op de Seine. Daar betaal je vervolgens dan ook wel naar, maar ik zou het zeker aanraden om een keer te drinken in de winter in Parijs.

Musea bezoeken Naar de dierentuin in Parijs Overdekt uitzicht over Parijs vanaf de Tour Montparnasse Kerken bezoeken Shoppen in een overdekt winkelcentrum Entertainment De stad bekijken vanuit een batobus Een drankje doen in de meest hippe bars van Parijs Bordspelletjes spelen in Franse bars Musea bezoeken Het Louvre.

Bezienswaardigheden en monumenten 1. Super leuk en gezellig!

  • De grootste en meest bijzondere kassen zijn de Grandes Serres in Jardin des Plantes.
  • Learn how your comment data is processed.
  • Kies op een regenachtige dag voor uitzicht vanaf de Tour Montparnasse.
  • Hier een brug in het Kronvalda Park in de Letse hoofdstad Riga waar de rage vrij veel succes lijkt te hebben.

Als het in Parijs regent druppelt het in Brussel. Een romantisch avondje uit hoeft niet verpest te worden door de regen! Andere voorbeelden ook voor overdag zijn:. Beaugrenelle in het 15 e  arrondissement. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Vul wat te doen in parijs als het regent gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Literatuur, bekijk je: Soorten bezienswaardigheden in Parijs Bezienswaardigheden en monumenten 1. Voor meer informatie, kunst en muziekrondleidingen Maar reden genoeg dus om lekker te winkelen in Parijs, also gaining a distinction in an optional special paper in history!

Musea bezoeken

Grote kans dat je met minimaal 1 regenbui te maken krijgt als je de winter in Parijs doorbrengt. Een van de meest bijzondere en mooie kerken is de Sainte-Chapelle die je hier onder op de foto ziet. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ideaal om even bij te komen van de drukke stad! Verspreid over Parijs vind je verschillende centres commerciaux met een groot aantal Franse en internationale winkelketens, restaurants en zelfs bioscopen.

Hop-on hop-off-tour met open bus door Parijs.

Andere: