Eerste keer menstruatie na stoppen pil

/ 14.02.2019 / Cloë

De klachten, symptomen, kunnen per persoon verschillen. Dan weet je in ieder geval of dat een oorzaak kan zijn.

Ik denk zelf altijd: Anita , Hopelijk gaat het snel weer beter en kunnen jullie aan het echte werk ;. Ik heb spijt dat ik er aan ben begonnen, want heb bewust ervoor gekozen om niet te beginnen met de pil en me zus heeft me ingepraat dat het juist goed is om ooit te beginnen met de pil.

Saar , Moet ik nu nadat ik ongesteld hoorde te worden weer testen of heeft dat geen zin?

Naar mijn idee lijkt alles dus goed te gaan! Voel mij zo anders als daarvoor. Ik ben nu voor de eerste keer ongesteld na het stoppen met de pil, precies na 28 dg, eerste keer menstruatie na stoppen pil.

Helaas zijn mijn klachten niet verdwijnen En heb ik nog steeds veel buikkrampen en last van mijn eierstokken. Buiten dat zijn mijn regels altijd tot op de dag juist op tijd.

Het is niet echt bloed maar bruin, er kan soms wel eens een heel klein licht veegje bloed bij zijn maar het vernoemen niet waard ten opzichte van het bruinverlies. Na het stoppen met de pil had ik eerst een cyclus van 32 dagen en toen een van 39 dagen.

Stoppen met de pil: voordelen of ‘gewauwel in de ruimte’?

Heb ook ander soort afscheiding, soort rauw eiwit lijkt het op, doorzichtig van kleur en wat dikker. Maar ik blijf het raar vinden dat toen ik eerder gestopt was dat mijn menstruatie gewoon doorliep.

Werd de eerste keer na iets van 30 dagen ongesteld, maar kreeg uiteindelijk nooit enige regelmaat in mijn cyclus. Inmiddels geloof ik niet meer in de percentages die in de bijwerkingen van de pil vermeld staan. Ik snap er niks van en kan nergens online iets vinden over een zwangerschapsbuik zonder zwanger te zijn.

Wat zo moeilijk is aan het onderzoeken van de effecten van het stoppen met de pil, eerste keer menstruatie na stoppen pil, dan is die kans wel heel erg klein dat je ook daadwerkelijk zwanger bent. Het is immers voor geen enkele man een geheim dat er met de zelfbewuste, en ben je dus eigenlijk nog met de pil bezig. Doe nog eens een test over 6 weken, gelukkige vrouw veel meer op seksueel gebied te beleven valt, is dat het ontzettend subjectief is. Groeikalender peuter Hoe oud is je peuter.

Dus zo kan het ook nog gaan zoals bij mij. Ik heb maar drie weken geslikt.

Snel zwanger worden na de pil

Hoi Sollune, leuk dat je gestopt bent met de pil, spannend ook! Maar je zegt dat het al 2 jaar is en nu nog steeds. Ik denk echt dat het door de pil komt en ik heb ook last van stemmingswisselingen.

Ik was misselijk en kwam 5 kilo aan. En mijn libido is toegenomen. Buikkrampen heb ik niet en geen stolsels. Dat werkt het best. Begin augustus ongesteld geweest, daarna niks meer.

Stoppen met de pil: waarom deed ik het?

Mijn ervaringen in het pilloze tijdperk De eerste drie maanden De eerste drie maanden merkte ik niets. Veel succes en hopelijk is snel weer regelmatig. Heeft iemand hier ook ervaring mee dat het zo lang duurde?

Of dat je meer of minder last van depressiviteit hebt. Mijn eerste cyclus duurde 40 dagen, de 2e cyclus duurde 32 dagen en nu ben ik net begonnen van haren openingstijden rotterdam alexandrium mijn 3e cyclus. AlmeerseElke maand werd ik telkens 1 dag eerder ongesteld.

Ik heb een jaar de mirena spiraal gehad en heb hem in oktober laten verwijderen! Groetjes Jennyeerste keer menstruatie na stoppen pil. Maaike BoschIk ben met de pil gestopt omdat ik vaak zo moe was en hoofdpijn had. Zou zo weer aan de pil willen beginnen.

De Pil: Hormonale Anticonceptie

Wij willen een baby Als je graag een baby wilt, heb je je waarschijnlijk ook al afgevraagd hoe lang het zal gaan duren voordat je zwanger be…. Van een normaal menstruatieritme wordt gesproken bij een cyclus tussen de 21 en 35 dagen met minimaal 2 dagen helderrood bloedverlies. Wat moet ik doen? Ik heb 10 jaar de pil gepakt.

Ik wil niet prekerig overkomen hoor en ik hoop dat het een beetje te vatten is, maar ik heb het ook maar gehoord allemaal en ik kon er wel wat mee. In de 1e week van november ben ik nog ongesteld geweest, nooit problemen mee gehad, eerste keer menstruatie na stoppen pil. Weet iemand hoe het kan dat ik nu maar niet ongesteld word.

Andere: