Psv manchester united samenvatting

/ 06.03.2019 / Berivan

Shaw moet per brancard van het veld. Jorrit Hendrix probeerde de bal na een counter in de verre hoek te krullen, maar de keeper van United kon redding brengen. Manchester United staat tweede in groep B met acht punten en moet over twee weken op bezoek bij Wolfsburg.

De Russen hebben daardoor vier punten en kunnen niet meer overwinteren in het belangrijkste Europese clubtoernooi. Dinsdag 15 januari Live voetbalwedstrijden 0 Live. Niet veel later voorkwam Zoet een tweede United-treffer. United-manager Louis van Gaal voor de wedstrijd op Old Trafford. De jarige verdediger krijgt zuurstof toegediend.

De Nederlandse aanvaller wordt gefeliciteerd door zijn ploeggenoten.

Manchester United staat tweede in groep B met psv manchester united samenvatting punten en moet over twee weken op bezoek bij Wolfsburg. Ditmaal vond de Belg met een voorzet Narsingh, die met een rake kopbal het Philips Stadion voor de tweede keer liet juichen. Schulting vindt gedrag Nuis na diskwalificatie 'te belachelijk voor woorden'? Shaw moet per brancard van het veld.

Met nog twintig minuten te gaan begon het thuispubliek steeds meer te morren.

De Russen hebben daardoor vier punten en kunnen niet meer overwinteren in het belangrijkste Europese clubtoernooi. Nederlandse skiër omgekomen door lawine in Franse Savoie.

Samenvatting: Manchester United - Juventus 0-1 (goal) Champions League

In de omschakeling bleef ook PSV gevaarlijk. Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Vanaf 1 augustus mogen wielerteams renners vastleggen voor het nieuwe seizoen. Wie rijdt waar in ? Holleeder nuanceert inhoud van opname gesprek met Peter R. In de slotfase was het zelfs PSV dat het meeste aanspraak maakte op een treffer, maar ook met boekte de ploeg van Phillip Cocu een uitstekend resultaat. Alle stoeltjes voor volgend seizoen zijn inmiddels vergeven.

  • Twee minuten voor rust was het alsnog en uitgerekend de teruggekeerde Memphis was de maker.
  • In de omschakeling bleef ook PSV gevaarlijk. De Mexicaanse verdediger viert zijn gelijkmaker namens PSV.

Psv manchester united samenvatting bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Met nog twintig minuten te gaan begon het thuispubliek steeds meer te morren.

Dinsdag in Eindhoven was de stand na de eerste helft nog en dat het Moreno was die vlak voor rust voor de gelijkmaker zorgde, psv manchester united samenvatting, maakte het extra zuur voor de bezoekers. Vanaf 1 augustus mogen wielerteams renners vastleggen sta op stoel marktplaats groningen het nieuwe seizoen.

De Mexicaanse verdediger viert zijn gelijkmaker namens PSV. Niet veel later voorkwam Zoet een tweede United-treffer. De rechtsbuiten wordt gefeliciteerd nadat hij PSV op voorsprong heeft gezet.

United speelt dan thuis tegen Wolfsburg.

Video top 3

Wilt u een uitzondering maken voor NU. In de tweede helft hield PSV met een sterke Andrés Guardado en Davy Pröpper op het middenveld zonder al te veel problemen stand tegen het weinig overtuigende United. Dit vinden wij jammer, want NU.

Niet veel later voorkwam Zoet een tweede United-treffer. Nederlandse skir omgekomen door lawine in Franse Savoie. PSV houdt overwintering in eigen hand door gelijkspel in Manchester. Ellie Lust bereid tot terugkeer bij psv manchester united samenvatting op eigen voorwaarden. Manchester United staat tweede in groep B met acht punten en moet over twee weken op bezoek bij Wolfsburg.

Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Laatste foto's

De opgekomen linksback Luke Shaw wordt gestuit door Hector Moreno. Dinsdag 15 januari De Russen hebben daardoor vier punten en kunnen niet meer overwinteren in het belangrijkste Europese clubtoernooi. May waarschuwt voor uiteenvallen Verenigd Koninkrijk. United-keeper David de Gea plukt een voorzet uit de lucht.

  • PSV heeft op bezoek bij Manchester United met gelijkgespeeld.
  • Jorrit Hendrix probeerde de bal na een counter in de verre hoek te krullen, maar de keeper van United kon redding brengen.
  • Opnieuw was Lestienne de aangever.
  • Tegenvaller was de gele kaart van Santiago Arias in de blessuretijd, waardoor de rechtsback geschorst is voor het duel met CSKA.

Manchester United-PSV in beeld. PSV heeft op bezoek bij Manchester United met gelijkgespeeld. Jorrit Hendrix probeerde de bal na een counter in de verre hoek te krullen, maar de keeper van United kon redding brengen. PSV houdt overwintering in eigen hand door gelijkspel in Manchester. Alle stoeltjes voor volgend seizoen zijn inmiddels vergeven. Holleeder nuanceert inhoud van opname gesprek met Peter R.

Veel verder dan schoten uit de tweede lijn kwamen de Engelsen echter niet, psv manchester united samenvatting, waardoor PSV met een verrassende zege terugkeerde in de Champions League.

Net binnen

In de laatste tien minuten van de eerste helft kreeg Martial twee mogelijkheden op de , maar Zoet stond bij beide inzetten van de Fransman in de weg. Van Gaal vindt dat United nederlaag aan zichzelf te wijten heeft. De Russen hebben daardoor vier punten en kunnen niet meer overwinteren in het belangrijkste Europese clubtoernooi.

De Mexicaanse verdediger viert zijn gelijkmaker namens PSV.

PSV heeft drinking tea tree oil candida in de Champions League nog in eigen hand. Van Gaal vindt dat United nederlaag aan zichzelf te wijten heeft. Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid psv manchester united samenvatting te maken. Veel verder dan schoten uit de tweede lijn kwamen de Engelsen echter niet, waardoor PSV met een verrassende zege terugkeerde in de Champions League.

Andere: