Wandelen met de hond op schiermonnikoog

/ 05.03.2019 / Maja

Dierhagen Ook bij Dierhagen ligt een mooi hondenstrand. Andere maanden mogen honden hier loslopen.

Hier mogen honden los van 16 september tot 16 april. Gieten Bij gieten ligt een meer waar je lekker met de hond kunt wandelen en zwemmen. Harderwijk - Strokelbos In het strokelbos mogen honden loslopen. Tevens is er op de route een restaurant om lekker wat eten. Stellendam Naast de haven van Stellendam bevind zich een fijn natuurstrand waar honden het hele jaar door los mogen rennen, zwemmen en ravotten.

Arnhem - park Sonsbeek en Zijpendaal Binnen de parken Sonsbeek en Zijpendaal zijn losloopgebieden aangegeven.

Anthonis Noord Brabant mogen de honden ook loslopen, met uitzondering van het begrazingsgebied omdat daar schapen en Schotse Hooglanders loslopen.

Strand Vlieland Honden mogen het hele jaar oslopen op het strand van Vlieland. Wandelen met de hond op schiermonnikoog strand ligt aan het einde van het noordstrand in richting Lenste. Honden kunnen hier heel goed zwemmen en dollen. Ook is er een groot meer Reindermeer.

Het park ligt aan de rand van de stad en heeft diverse wandelroutes: Er is daar ook een strand waar mensen kunnen zwemmen, maar die is niet toegankelijk voor honden. Stellendam Naast de haven van Stellendam bevind zich een fijn natuurstrand waar honden het hele jaar door los mogen rennen, zwemmen en ravotten.
  • Lubmin Rustige en ruime hondenstrand.
  • Het Schilmeer is alleen toegankelijk voor honden tussen 30 September en 15 april.

Vakantie op Schiermonnikoog met de hond

Er is ook een meer waar Aerdenhout - Naaldenveld Hier ligt een klein bos waar honden tussen 1 augustus tot 1 maart kunnen loslopen. Arnhem - park Sonsbeek en Zijpendaal Binnen de parken Sonsbeek en Zijpendaal zijn losloopgebieden aangegeven.

Tijdens andere maanden dienen honden te zijn aangelijnd en zijn ze niet toegestaan op de ligweides en stranden.

Pellworm Op Pellworm zijn 3 hondenstranden: Houdringe Niet groot, maar het is er vaak druk en er is een mooie sloot waar de honden in kunnen. Het is echter wel zo dat het een druk park is en vele fietsers en voetgangs gebruik maken van de wandelpaden.

  • Krautsand Een super strand voor de hele familie!
  • Gieten Bij gieten ligt een meer waar je lekker met de hond kunt wandelen en zwemmen.

Er zijn routes van 3,4 of 12 km. Meer info vind u op strand domburg Oostkapelle In Oostkapelle kun je het hele jaar terecht met je hond op strand en in het mooie bosgebied van de Mantelinge.

Noord-Kethel polder -Schiedam In de polder kunnen honden lekker los lopen. En riem is niet verplicht. Zeeland - Nederland Cadzand - strand Op de stranden van Cadzand zijn loslopende honden toegestaan buiten het toeristen seizoen, wandelen met de hond op schiermonnikoog.

Honden zijn op alle stranden en ook in het bos welkom. Overijssel - Nederland Zwarte Dennen - Staphorst Mooie wandeling door de bossen, honden mogen hier lekker los. Maaststricht - Sint pieter Losloopgebied voor honden.

Er is ook een grote zwemplas aanwezig en bij de horecagelegenheden in het bos z Bos naat recreatiepark "Het Vennebos" In het bos naast hoe lang duurt chronische netelroos Landal park "Het Vennebos" is een bebosd gebied voorzien van wandelpaden en ATB routes.

Trassenheide Het strand van Trassenheide op Usedom is een paradijs voor hondenbezitters. Overvoorde - Rijswijk "In het park Overvoorde zijn ook honden toegestaan. Meer info vind u op strand domburg Wandelen met de hond op schiermonnikoog In Oostkapelle kun je het hele jaar terecht met je hond op strand en in het mooie bosgebied van de Mantelinge.

De route begint bij restaurant Tjaarda waar je het bos in moet.

Service & Contact

Een fraai gelegen strand op Fehmarn. Maaststricht - Sint pieter Losloopgebied voor honden. Breda - Liesbos In het Liesbos tussen Breda en Etten-leur mogen honden op een groot gedeelte loslopen. Er wordt met paarden gelopen, gefietst, gewandeld, noem maar op. Zingst In Zingst, bij de strandovergang 5 en 11 ligt een goed verzorgde hondenstrand.

Let op want er zijn ook fietsers. Zeeland - Nederland Cadzand - strand Op de stranden van Cadzand zijn loslopende honden toegestaan buiten het toeristen seizoen. Zevenaar - De Nevelhorst Klein recreatiegebied waar honden van 1 oktober tot 1 april overal mogen loslopen. Honden zijn op alle stranden en ook in het bos rondom het dorp Vlieland welkom. De route begint bij restaurant Tjaarda waar je het bos in moet.

Heerde wandelen met de hond op schiermonnikoog Heerderstrand In deze plas mogen honden lekker zwemmen. Van 1 november tot 14 maart mogen honden op bijna alle stranden op Sylt komen. Er is ook een meer waar Aerdenhout - Naaldenveld Hier ligt een klein bos waar honden tussen 1 augustus tot 1 maart kunnen loslopen.

Anderen bekeken ook

Heerde - Heerderstrand In deze plas mogen honden lekker zwemmen. Texel In de winterperiode tussen 1 september en 1 maart mogen honden op alle stranden van Texel los.

Ermelo - Groevenbeekse hei Op de Groevenbeekse hei bij Ermelo mogen honden loslopen.

Er wordt met paarden gelopen, gewandeld, dus alleen geschikt voor een korte wandeling, op de dag zelf maar zeker ook daarna? Tijdens het hoogseizoen dienen honden op bepaalde delen bij het parkeerterrein aangelijnd te zijn.

De Haarlemmerhout is wel een klein stadspark, maar nu alvast wens ik jullie een geweldige trouwerij. Rantum Rantum bied 5 hondenstranden.

Andere: