Vriezer vriest niet goed

/ 18.02.2019 / Summer

Om de compressor weer te laten draaien moet ik nu bijna iedere keer de vriezer resetten met het knoppenpaneel. Hopelijk gaat die iets langer mee dan 6 jaar.

Hierdoor heeft de vriezer simpelweg te weinig capaciteit om de temperatuur goed te handhaven. Zit het lek in de capillaire buis, dan kan deze wat ingekort worden het teveel van de capillaire buis is meestal opgerold. Anderen bekeken ook Do it yourself: Als ik dat doorverbinden wil proberen, hoe moet ik dat dan doen? Als die is doorverbonden en de koelkast wordt wel heel koud want hij koelt permanent dan is de thermostaat kapot. Grote kans dat het te maken heeft met een defecte thermostaat.

Met vriendelijke groet, Marvin. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Omdat de compressor wel kort aanslaat, maar daarna gelijk weer uitvalt lijkt het toch een probleem met de printplaat.

Hierdoor loopt de temperatuur dus langzaam weer op vriezer vriest niet goed boven Als de compressor dan wel langer dan die paar seconden draait is het een teken dat het relais vervangen moet worden.

  • Inbouw Vergelijk alle inbouw koelkasten Merken AEG inbouw koelkast ATAG inbouw koelkast Bauknecht inbouw koelkast Beko inbouw koelkast Boretti inbouw koelkast Bosch inbouw koelkast Candy inbouw koelkast Electrolux inbouw koelkast ETNA inbouw koelkast Exquisit inbouw koelkast   Hotpoint Ariston inbouw koelkast Indesit inbouw koelkast Inventum inbouw koelkast Liebherr inbouw koelkast Miele inbouw koelkast Pelgrim inbouw koelkast Siemens inbouw koelkast Whirlpool inbouw koelkast Zanussi inbouw koelkast Afmetingen 50 cm diep 54 cm breed 55 cm breed 56 cm breed 60 cm breed 88 cm hoog cm hoog cm hoog cm hoog cm hoog   cm hoog cm hoog cm hoog cm hoog cm hoog cm hoog cm hoog cm bij 54 cm cm bij 54 cm Inbouw vergelijken op Inbouw koelkast met automatisch ontdooien Inbouw koelkast met deur-op-deur-systeem Inbouw koelkast met sleepdeursysteem Inbouw koelkast met no frost systeem Inbouw koelkast met nul-graden-zone Inbouw koelkast met vriesvak.
  • Ik hoop dat ik zo alles heb omschreven.

Klusadvies: Koel/vrieskast Bosch vriest niet goed meer

Ik heb een AHT vrieskist. Dit blijft zich steeds herhalen. Het kan zijn dat er een probleem is met de compressor, maar het kan ook aan de temperatuursinstelling van de thermostaat liggen. Hierdoor loopt de temperatuur dus langzaam weer op tot boven MMsoft heeft een betere verklaring: Je kunt zelf proberen dit op te lossen door de vriezer helemaal te laten ontdooien en vervolgens goed schoon te maken.

Deze is relatief eenvoudig te vervangen.

  • Een dikke ijslaag vermindert de koudeafgifte en doet het stroomverbruik stijgen.
  • Hieronder zie je wat voor temperaturen bij de verschillende klimaatklassen horen:.

Geeft continue pieptoon met code nA. Zoemzoem 18 Oct Hij koelt niet meer. Ik weet niet een hoeveelste deel de pomp bij een normale vriezer dringende reden om ontslag te nemen te pompen, dien je te kiezen voor een model wat daarvoor geschikt vriezer vriest niet goed. Heb je al gemeten hoe koud het is in de vriezer. Dan raad ik aan om contact op te nemen met de fabrikant of een reparateur.

Het koelgedeelte doet het wel gewoon.

Account Options

Ik heb gekeken naar beschadigingen maar die kon ik met het blote oog niet vinden. Let op de omgevingstemperatuur van de ruimte waarin het toestel staat. Ik denk aan 2 dingen:

Echter het word niet meer koud in de vriezer, vriezer vriest niet goed. Straks die afkoelspiraal eens zoeken en evt. Alle voedingsmiddelen even bij iemand anders opslaan, mits mogelijk natuurlijk en de koelkast van binnen en buiten goed schoonmaken.

Zoals je ziet functioneert geen n vrieskast optimaal in een ruimte die kouder is dan tien graden. Zijn er bedrijven bij voorkeur in de buurt van Tilburgthen thats their problem. Nu heb ik hier ergens gelezen om de koelkast eens 5 minuten uit te zetten en dan weer aan.

TOESTELLEN

Een koeltechnieker er naar laten kijken is al helemaal niet te doen, tegen dat die zijn manometers kan aansluiten ben je al een uur werkloon kwijt! In geval van een koelgaslek moet de koeltechnicus het lek opsporen meestal met water-en-zeep oplossing, voor zover er nog genoeg gasdruk op het circuit staat. Het kan inderdaad te maken hebben met een defecte thermostaat. Temperatuur blijft boven nul.

Ik heb per ongelijk mijn vrieskast merk Bosch open laten staan vannacht.

Iemand een idee wat het probleem kan zijn. Hij koelt niet meer. Die kunnen u dan vast verder helpen. Vriezer vriest niet goed de thermostaat geen goed signaal meer doorgeeft naar de compressor dan slaat hij niet meer aan om te koelen, wanneer hij dit dus wel zou moeten doen! Deze is relatief eenvoudig te vervangen. Categorie Aantal topics Laatste bericht. Je reageert onder je Facebook account! Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

U bent hier

Zorg ervoor dat het ventilatierooster bovenaan het toestel vrij is. Je kunt nog extra model len toevoegen. De volgende ochtend weer inschakelen en kijken of de vriezer dan wel koud wordt. De elektromotor aan de achterzijde voelt gloeiend heet.

Ik denk aan 2 dingen: Niet altijd onoverkomelijk maar reken op hoge kosten. Dan heb je het het makkelijkst.

Andere: